Радиоэфир > Частоты

QRM на входных частотов репитеров, Киев

<< < (7/7)

rival28:
в районі метро Дарниця собак не помічено, якоїсь глобальної завади/перешкоди не помічено, окрім неймовірно потужних сигналів DMR ретрансляторів, які проходять в канал R99. Дивився за допомогою SDR приймача. Щось записав на відео.

Є припущення що це коряво налаштовані ретранслятори Нацгвардії - кольоровий код 7. Можливо відсутні дуплексери чи ще щось.

UT4UDT:

--- Цитата: "rival28" post=26079 ---в районі метро Дарниця собак не помічено, якоїсь глобальної завади/перешкоди не помічено, окрім неймовірно потужних сигналів DMR ретрансляторів, які проходять в канал R99. Дивився за допомогою SDR приймача. Щось записав на відео.

Є припущення що це коряво налаштовані ретранслятори Нацгвардії - кольоровий код 7. Можливо відсутні дуплексери чи ще щось.
--- End quote ---

Да это уже давно внеполосным излучением поливают наш участок с проф. диапазона, всего замеченно 4ре сигнала с большим уровнем (-95дБм) и еще три с уровнем меньше (-105дБм). Отсутствие нормальных РТСников сказывается на всем. Но это еще мелочи, на 145,300 реально работают именно они, с криптой.

UT4UDT:
Вот еще есть и такое
[video]https://www.youtube.com/watch?v=MMyc4yjBBxc[/video]

sirrosh:
А чем славен UT3UJM?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Помилка під час натискання Дякую
Дякую...
Go to full version