Тренувальний Міні-контест на УКХРегламент контестаСтатистика контеста
0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.
www.cqf.su/theory01.html433.com.ua/forum/%D0%90%D0%BF%D0%BF%D0%B...82%D0%B5%D0%BB%D1%8C
Для компенсації цих втрат на вході біля антени ставлять ант. підсилювач
Цитуватиwww.cqf.su/theory01.html433.com.ua/forum/%D0%90%D0%BF%D0%BF%D0%B...82%D0%B5%D0%BB%D1%8CНа жаль відповіді я не отримав на свої запитання.Давайте ще раз...Реально ви можете назвать число в скільки раз ,в два в три в чотири, зменшится зона покриття якшо в кабелі втрати 2-3Дб ?До прикладу :Якшо у мене встановлена "омнідерекшенал" антенна GP.і підключена кабелем 1 метр до радіостанціїї,і у мене зонна покриття 30 кмі тут раптом я підключу кусок кабеля "дуже поганого кабеля" LMR-600 довжиною 30 метрів. в якому от сили буде 2 дб на 145 мгцна скільки зменшится зона покриття лінка? *HELP* ЦитуватиДля компенсації цих втрат на вході біля антени ставлять ант. підсилювачДе його взять? де купить ,я неможу його зробить,ви можете його зробить,давайте я його у вас куплю!?
Так в них немає жодної станції апрс. Як вони перевірять?
Ви задаєте "дитячі" питання, на які самі можете отримати відповідь.
Дякую за посилання ,буду ізучать. Я завтра поміняю ще блок живлення, може нарешті почну треки приймать... *ROFL*
Цитата: "UT3XA" post=24285Так в них немає жодної станції апрс. Як вони перевірять?Самий дешевий варіант = Baofeng Uv 5R + андроїд з GPS - ось і весь трекер.