Тренувальний Міні-контест на УКХРегламент контестаСтатистика контеста
0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.
Сигнал з ефіру попадає на APRS Microsat. Microsat підключений до poland.aprs2.net і передало туди пакет.
Як далі процес відбувається?
aprsdirect.com і aprs.fi підключаються до poland.aprs2.net, зливають собі інформацію, парсять і показують на сайт?
Чи є проміжний сервер, куди всі логи зливаються з різних регіональних APRS серверів poland.aprs2.net, ukraine.aprs2.net в базу, скажімо all.aprs2.net і вже ці агрегатори зливають з загальної бази даних ?
The core network consists of three first-tier servers and numerous second-tier servers, providing a unified worldwide APRS stream to connected clients....There is a newer APRS-IS network called "APRS2" which offers more regionalised connectivity into the APRS-IS backbone
Це все чудово але я так і не розумію.До яких серверів конектяться агрегатори. До тих що в ядрі чи до "second-tier". І чи проста людина може отримати доступ до сирої інформації з цих "second-tier" серверів минаючи агрегатори.
Я хочу прослідкувати який з серверів "тупить" поки доходить інформація до агрегаторів.Конкретно в мене різні результати на aprsdirect.com і aprs.fi. І тепер питання. Чи це гальмує T2 сервер, чи це гальмують агрегатори.
По Т2 ще питання. Якщо Microsat зливає інформацію ukraine.aprs2.net то мій клієнт повинен теж отримувати інформацію з ukraine.aprs2.net ? Чи ukraine.aprs2.net зливає серверам що в ядрі, а клієнт вже конектиться до ядра ?
І ще. Оці сервера ukraine.aprs2.net, poland.aprs2.net вони отримують інфо від клієнтів, скажімо Microsat. І що потім з інформацією роблять? Віддають в ядро чи інформація гуляє між всіма серверами що в ядрі і цими *.aprs2.net